RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionglede


Byråd Sylvi Listhaug hadde en hyggelig prat med John Johansson mens hun tittet på utstillingen.
Byråd Sylvi Listhaug hadde en hyggelig prat med John Johansson mens hun tittet på utstillingen.
Et snaut år etter utnevnelsen til Lotte-sykehjem, åpnet Manglerudhjemmet dørene for å informere om positive endringer.

RYEN/MANGLERUD: Alle ansatte, beboere og pårørende var invitert til "åpent hus" på Manglerudhjemmet i forrige uke. Sylvi Listhaug (Frp) var tilbake for første gang etter at hun selv overbrakte den hyggelige nyheten om at sykehjemmet fikk en million kroner for å bli Lotte-sykehjem i mars i fjor.

Roste de ansatte

I tråd med den danske Lottemodellen skal Manglerudhjemmet nå først og fremst være et hjem for beboerne, ikke en arbeidsplass.

– Jeg er spent på å få høre hva dere har gjort. Dette var et veldig bra sykehjem før, men dere har fått muligheten til å videreutvikle dere. Lotte-modellen er lagarbeid, og tusen takk for at dere er noen engler og gjør en jobb det står stor respekt av, sa Listhaug til de ansatte.

Trygt og godt

Institusjonssjef June Melbye informerte om en rekke ulike prosjekter som har forbedret hverdagen, og gledet seg også over at all oppussing snart er ferdig.

– Hovedmålet vårt er at dette skal være et trygt og godt sted å bo og leve, hvor vi ser hverandre. Med Lotte-millionen får vi virkelig jobbet med å sette beboerne i fokus, sa institusjonssjefen fornøyd.

Etterpå var det drikke og kanapeer, i tillegg til at man kunne se seg rundt og få innblikk i livet på sykehjemmet gjennom en innholdsrik utstilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere