RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionhytter selges på Lindøya

Oslofolk blar opp millioner for hytter i indre Oslofjord. Forrige lørdag ble en hytte på Lindøya solgt for 3.250.000 kroner.

Indre Oslofjord: Det var jo ganske vanvittig. Hytta lå nesten helt nede ved vannet, og det er det folk vil ha, sier en fornøyd megler Eikin Schrøder fra Remax.

Da Lokalavisen snakker med ham mandag formiddag, er han midt i en budrunde for nok en Lindøya-hytte.
Jeg tror ikke det går så høyt denne gangen, selv om hytta har har fantastisk utsikt. Jeg har fått inn et bud på 2,5 millioner. Får vi med et par budgivere til, så kan det skje spennende ting, sier Schrøder.

Ingen fler

Det finnes kun 600 hytter på øyene i indre Oslofjord, og det blir ikke bygget flere. Pågangen er stor når noe legges ut for salg, og Schrøder skjønner hvorfor.

Det er jo en utrolig tilgjengelighet. Fem minutter med egen båt, eller med ferje som går to ganger i timen. Og så fint som det nå begynner å bli med Bjørvika, og planene for Filipstad og Fjordbyen, sier den travle megleren, som selv er lykkelig hytteeier på Lindøya.

Du merker at pulsen daler så snart du setter det første fottrykket på øya. Du kjenner at du får roen, sier Schrøder, mens han venter i spenning på flere bud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere