RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milton Nascimento til Operaen


Milton Nascimento FOTO: PROMO
Milton Nascimento FOTO: PROMO
Jazzlegenden Milton Nascimento er en av Brasils største super- stjerner. 14. august spiller han i Operaen og du kan vinne billetter.

BJØRVIKA: Komponist og vokalist Milton Nascimento er en av Brasils virkelig store superstjerner. Jazzlegenden trekker fulle hus med sin vakre og lyriske stemme på alt fra klubber i London og New York så vel som på fotballstadioner hjemme i Brasil.

Nascimento ble for alvor lagt merke til på midten av 1970-tallet blant annet som følge av samarbeid med Wayne Shorter og Herbie Hancock på utgivelsen Native Dancer.

Fredag 14. august inntar Nascimento selve hovedscenen på operaen i Bjørvika, der han spiller en utsøkt forening av samba, bossa nova, jazz og klassiske elementer.

Østkantavisa har to billetter som til konserten, som du kan vinne. Gå inn på denne linken, svar på et enkelt spørsmål og delta i konkurransen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere