RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mimret om skøyter og politikk


MIMRET: Hjalmar «Hjallis» Andersen og Rune Gerhardsen førte en varm og humoristisk samtale på Manglerud gård.
MIMRET: Hjalmar «Hjallis» Andersen og Rune Gerhardsen førte en varm og humoristisk samtale på Manglerud gård. Foto: FOTO: SIMEN SUNDSBØ
Det var et varmt møte mellom skøyte-legenden Hjallis og politikeren Rune Gerhardsen på Manglerud treffsenter sist fredag.

MANGLERUD: – Hjalmar «Hjallis» Andersen og Rune Gerhardsen (Ap) har begge vært ute på glattisen, og de kan by på et stort repertoar av historier og episoder fra et langt liv i idretten og politikken, skrev Oslo Arbeiderparti i sin invitasjon til møte på Manglerud gård.

Del på Facebook

Både Gerhardsen og Hjallis har lang fartstid innenfor skøyte idretten. Hjallis har vunnet en rekke OL- og VM-medaljer, mens Gerhardsen har vært president i Norges Skøyteforbund flere perioder.

De to hadde mye å mimre om, og det var en varm samtale mellom politikeren og idrettshelten, full av gode minner og humoristiske poenger.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere