*Nettavisen* Nyheter.

Mindre krim, men flere bilulykker i kulda

PÅKJØRT PÅ E6: En kvinne måtte mandag formiddag ha assistanse av politiet og Viking etter at bilen hun kjørte ble påkjørt av en annen bil mellom Manglerud og Ryen. FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN Bildetekst Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Bråkete festdeltagere og bilulykker har preget politiets arbeid den siste uken. Her er politiloggen fra fredag 11. til mandag 14. januar.

Klikk på bildet for å forstørre.

PÅKJØRT I EKEBERGVEIEN: To bilister ble kjørt til sjekk hos legevakten etter en krasj i morgenrushet mandag. FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Kaldt vær betyr roligere tider, sier Manglerud-politiet, men selv om mange kjeltringer synes det er for kaldt å være ute har politiet likevel ikke vært arbeidsledige den siste uken.

Innbrudd I Stallerudveien

BOGERUD: Fredag morgen ble det oppdaget innbrudd i Stallerudåsen borettslag. I løpet av natten hadde noen brutt seg inn gjennom en dør til et søppelrom og deretter sykkelbod og verksted. Vaktmester fant en gjenstand som muligens var blitt brukt til innbruddet, og en politipatrulje undersøkte åstedet.

Full mann plaget kunder

NEDRE BEKKELAGET: I ettiden natt til lørdag rykket politiet ut til bensinstasjonen ved Mosseveien etter å ha fått melding om en mann som var til sjenanse for kunder og ansatte. Mannen skal ha vært meget beruset, men forsvant fra stedet før politiet kom. De lette etter ham, mannen var forduftet.

Bil på taket på E6

MORTENSRUD: Lørdag i 15-tiden havnet en bil på taket på E6 sydover, rett etter avkjøringen til Holmlia. Føreren, en 19 år gammel mann, var uskadd. Han skal ha foretatt en unnamanøver på grunn av en plastbalje i veibanen, og var da uheldig slik at bilen havnet på taket. Det var ingen mistanke om ruspåvirkning.

LES FLERE NYHETER FRA OSLO HER

Skrikete fest på Skullerud

SKULLERUD: I firetiden natt til søndag rykket politiet ut til en fest i Johan Scharffenbergsvei, etter melding om bråk og høy skriking. Skrikhalsen ble geleidet bort fra festen av politiet, og de andre fikk pålegg om å være stille.

Partyplage i Prinsdal

PRINSDAL: I femtiden søndag morgen rykket politiet ut til en fest i Lerdalsfaret, etter melding om mye bråk. Seks stykker var tilstede i leiligheten, og fikk beskjed om å avslutt festen. Det ble også funnet mindre mengder marihuana på en 22 år gammel mann, som nå er anmeldt for forholdet.

Bil i fjellveggen på Åsland

ÅSLAND: Søndag i 10-tiden ble en gammel mann kjørt til sykehus med brystsmerter og en hund kjørt til veterinærhøyskolen med skader etter en bilulykke på E6 ved Åsland. Ifølge vitner kjørte bilen først i autovernet og deretter i fjellveggen, før den havnet på taket. Utifra vitneopplysninger ble førerkortet til sjåføren på 80 år beslaglagt.

Marihuana i bilen på Bøler

BØLER: Søndag kveld stanset politiet en bil Bølerlia, som var begjært avregistrert på grunn av manglende omregistrering. Da politiet tok kontakt med den 19 år gamle sjåføren luktet det marihuana i bilen, og på en 16 år gammel passasjer fant de mindre mengder av det ulovlige stoffet. Gutten ble kjørt hjem og det ble skrevet bekymringsmelding til barnevernet.

Kjørte på ambulanse

RYEN: Tidlig mandag morgen var det et lite trafikkuhell mellom en personbil og en ambulanse ved Shell-stasjonen på Ryen. Sjåføren av personbilen, en 22 år gammel mann, tok på seg ansvaret for trafikkuhellet. Han må også stå til ansvar for å ha kjørt en svenskregistrert bil ulovlig, og ikke minst for å ha kjørt uten å være innehaver av et førerkort. Bilen ble parkert på stedet, ettersom passasjeren hans heller ikke hadde gyldig førerkort.

Stjal bil, kjørte ned port

RYEN: Natt til mandag fikk Jensens bilservice i Enebakkveien 131 uønsket besøk. Tyver knuste vinduet til et kontor og stjal nøkler. Deretter rygget de en bil ut gjennom porten før de forsvant fra åstedet. Ingen er foreløpig pågrepet.

Krasjet ved brannstasjonen

KASTELLET: Litt før klokken åtte mandag morgen fikk politiet melding om trafikkulykke med personskade rett ved brannstasjonen i Ekebergveien. To personbiler hadde kjørt i hverandre, og den ene parten klager over smerter i nakken. Begge førerne ble kjørt til legevakten for sjekk, deriblant en 40 år gammel mann som fikk førerkortet inndratt etter mistanke om at det var han som hadde forårsaket ulykken.

LES OGSÅ: Krasjet i morgenrushet

Påkjørt på E6

MANGLERUD: I 10-tiden mandag rykket politiet ut etter melding om trafikkulykke med materielle skader på E6 mellom Manglerud og Ryen. En kvinne måtte ha hjelp av Viking for å fjerne den skadde bilen sin etter at hun ble påkjørt av en annen bil.

Kjørte på fotgjenger

SKULLERUD: I 17-tiden mandag ble en fotgjenger påkjørt ved krysset Skullerudveien-Langerudveien. En 19 år gammel mann gikk over gangfeltet etter å ha gått av bussen, da en bil i motsatt felt kom borti ham. Han var litt øm i foten og ble sjekket av ambulanse, mens den manlige sjåføren på 27 år ble fratatt førerkortet.

To tatt med dop

SØNDRE NORDSTRAND: Mandag kveld fant politiet mindre mengder marihuana på en 23 år gammel mann de kontrollerte i Hallagerbakken. Senere på kvelden kontrollerte de en 27 år gammel mann i Ravnåsveien, som var i besittelse av mindre mengder hasj. Begge to ble anmeldt.

Bil tok fyr under kjøring

BJØRNDAL: Mandag kveld oppsto det en bilbrann i Åslandhellinga. De som kjørte bilen hadde kjent en merkelig lukt da de startet opp, og mens de kjørte tok bilen plutselig fyr. Det var tre personer i bilen, men ingen av dem ble utsatt for røyk. Brannvesenet fikk slukket brannen, og eier ringte selv etter Viking for å få bilen tauet vekk.

LES OGSÅ: Bilbrann ved Lille Ekeberg barnehage

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.