RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mini-Grønmo på Sæter?!

Overskriften er kanskje egnet til å provosere, men dessverre; til visse tider er parkeringsplassen bak og ved sportsforretningen på Sæter nærmest å regne som en avfallsplass.
Det er gitt oss mulighet til å bli kvitt både klær, flasker og annet i dertil anviste containere. Men hvem tror Fretex tar med seg gamle kommodeskuffer, rammeverk, puter og madrasser til en gammel sofa, utrangert kjølebag, malingspann, ubrukelig batteri, sykkel uten sete med mer?
Alt dette og mer til stod i mange dager rundt de to Fretexcontainerne. Så - onsdag før pinse kom en lastebil pluss to mann, ryddet og kjørte bort alt. Men så sannelig, det gikk to dager og en sliten hundekurv, en diger "Amerika-koffert" og annet husgeråd ble plassert nesten på samme sted.
En samtale med forretningsdrivende viser at vi benytter absolutt letteste måte å kvitte oss med avfall og søppel på. Private søppelkasser har nå fått lås, tidligere ble de fylt opp i løpet av natten etter de var tømt.
Det viser seg etter telefonhenvendelse til Fretex at containerne blir tømt tirsdag og torsdag. Alt det gode og brukbare tøyet som legges i kassene er de glade og takknemlige for. Men en mulig reaksjon på problemene på parkeringsplassen er at containerne nå må fjernes. Og det er vel ingen av partene tjent med?
Så derfor kjære Nordstrandsbeboere:
Kan vi ikke være enige om å forsøke å ta ansvar? Det er ikke så veldig mye lenger til Grønmo. Der behandles og destrueres det vi ikke trenger på en forskriftsmessig måte. Alle har ikke mulighet til å frakte spesialavfall med bil, men en nabotjeneste er kanskje mulig?
Tilslutt: Lastebil, to mann pluss bortkjøring er ikke gratis. Tusen takk for innsatsen!

Nordstrand Vel
Nærmiljøgruppen
K.S. Thune

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere