*Nettavisen* Nyheter.

Mini-PC med stor skjerm

MINI: Lenovo Ideapad S12 er en nett-PC, eller mini-PC, av den store typen

Du kan ikke være lenge på farten før Ideapad S12 må lades.

Klikk på bildet for å forstørre.

TESTET: Lenovo Ideapad S12

HARDWARE.NO: Med Ideapad S12 presenterer Lenovo et interessant bidrag til nett-PC-markedet.

S12 har stor og fin skjerm. Dessverre imponerer ikke batteritiden. Du bør nok slenge noen ekstra slanter i et større eller ekstra batteri.

Les også tester av:
Lenovo G550 - Mye for pengene
Lenovo Ideapad U350 - Snerten design og lav pris

Topp og bunn

Marginene mellom de forskjellige maskinene i dette markedet er små, så vi påstår på ingen måte at S12 gjør det dårlig, den havner faktisk på toppen av vår statistikk i flere tester.

I andre tester derimot, kommer den betydelig dårligere ut. Det som Lenovo virkelig kan skilte med, er lav latency-verdier på minnet.

Les mer om ytelsene her

Midt i mellom

Batteritiden måler vi til 246 minutter, og med skjermen satt til laveste lysstyrke kan du holde på i en ekstra time før strømkabelen må kobles til.

Fire timer er ikke direkte imponerende, selv om man tar høyde for skjermstørrelsen. Det er dette punktet som vi mener svekker S12 i forhold til konkurrentene.

En standardmodell, slik som den vi i dag har testet, koster rundt 3700 kroner. Det er rundt 1000 kroner over de billigste modellene.

På en annen side finnes det lignende maskiner som koster rundt 5000 kroner. Som nevnt bør man også bruke litt ekstra penger på batteriet.

Les hele testen av Lenovo Ideapad S12 på Hardware.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag