*Nettavisen* Nyheter.

Minibuss brant i garasjen

Bilen som brant i en garasje i Gamlebyen fikk betydelige skader. Foto: Foto: Collavi

En brennende minibuss sørget for dramatikk i Gamlebyen tirsdag kveld.

GAMLEBYEN: Politi og brannvesen fikk i 22-tiden melding om brann i et garasjeanlegg i Alnagata i Gamlebyen. En minibuss sto i brann og skapte kraftig røyk i garasjeanlegget.

Brannvesenet meldte underveis om farlig røyk – og oppfordret folk til å holde vinduene lukket.

– Røyken kom også ut av åpningen til anlegget, så det var ganske mye sot og røyk, sier vaktkommandør Rune Elstad i Brann og redningsetaten.

Les også: Bil begynte å brenne under kjøring

Flere evakuerte

Garasjeanlegget ligger under et stort boligkompleks ved foten av Ekebergskrenten, og nedkjørselen til anlegget er i bakgården til kvartalet. Brannen var derfor godt synlig for mange naboer.

– Det ryker kraftig fra garasjeporten i Gamlebyen. Ikke behov for evakuering, men en del beboere har evakuert seg selv, meldte politiet på Twitter i går kveld.

Brannvesenets vaktkommandør Rune Elstad opplyser at det sjelden er spredningsfare til leilighetene ved denne type garasjebranner, ettersom garasjeanleggene gjerne er bygget i betong.

Raskt slukket

Brannen ble slukket etter kort tid. All røyken gjorde imidlertid at det måtte mye lufting til for å gjøre garasjen brukbar igjen.

– Brannen i Alnagata er nå slokket og vi jobber iherdig med å ventilere ut all røyken, meldte Brann- og redningsetaten på Twitter klokken 22.17.

Politiet vil etterforske brannen videre.

Se kart over bilbrannene i Oslo her!

Brann Gamlebyen
Brannvesenet var på plass med store mannskaper. (Foto: Collavi)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.