RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minister fornøyd med isolering på Romsås


Det var ikke bare innglassingen og isoleringen kommunalministeren skrøt av. Kremutsikt, sa Magnhild Meltveit Kleppa. Her sammen med styreleder for Ravnkollen borettslag, Alf Nordby.
Det var ikke bare innglassingen og isoleringen kommunalministeren skrøt av. Kremutsikt, sa Magnhild Meltveit Kleppa. Her sammen med styreleder for Ravnkollen borettslag, Alf Nordby.
Mindre utslipp og lavere boutgifter. Det skal resultatet av den massive oppussingen på Romsås være.

ROMSÅS: Ravnkollbakken og resten av blokkene på Romsås er under en omfattende oppussing. På mandag tok kommunalminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) turen opp for å titte.

- Et godt eksempel, mener Kleppa om oppussingen som sørger for strøm spart.

Mindre utslipp

Isoleringen av blokkene på Romsås fører til strømsparing og mindre utslipp.

Styreleder i Ravnkollen borettslag, Alf Nordby, forteller at han foreløpig ikke har merket besparelsene på lommeboka. Grunnen er økt husleie. Men departementet har regnet ut at hver leilighet vil spare 1500 kroner på dette.

For å gjennomføre oppussingen har borettslagene tatt opp lån i OBOS.

Ferdig i 2010

- 40 prosent av energibruken skjer i bygg. Det viktig å bidra til å redusere utslipp. Her kombineres enøk og opprustning, sier Kleppa.

I september 2010 skal alle de 2500 leilighetene være ferdig.

- Dette er Norges største oppussingsprosjekt, forteller styreleder for Ravnkollen borettslag, Alf Nordby, som åpnet dørene for ministeren under besøket.

Vinduer er skiftet og balkongen innglasset. Utsikten går langt forbi Oslos bygrenser.

- Det var jo sporty av Alf å stille opp og vise oss leiligheten. Isoleringen som skjer er veldig bra, men jeg må jo også skryte av kremutsikten her, sier Kleppa etter en tur på balkongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere