RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minnerik veggpryd


UTTALT: "Husk å henge opp oppslagstavle". Med DesignTorgets magnettavle Bubblan kan du tenke avtalene dine inn i en tegneserieverden.
UTTALT: "Husk å henge opp oppslagstavle". Med DesignTorgets magnettavle Bubblan kan du tenke avtalene dine inn i en tegneserieverden.
En oppslagstavle gir orden på det nye året.

"Foreldremøte onsdag klokken 18:00". "Ring elektrikeren". "Husk å kjøpe dopapir!" "Tannlege fredag" "Kjøp gave til Inger og Aslak". "Senk skuldrene!"

Den gamle kalenderen er kastet og en ny er påbegynt. Men det er ikke alltid like lett å holde orden i planene. For hva hjelper det vel med en planbok hvis man glemmer å se i den? Eller når resten av familien ikke har fått innsyn i alt som må gjøres og ordnes?

Glasstavle

Løsningen kan være en oppslagstavle, godt synlig for hele familien og ikke minst deg selv.

Alternativene er mange, enten du ønsker å skrive med kritt eller tusj, eller feste beskjedlapper med magnet eller på en selvklebende overflate.

Vår idé er å bruke glass som whiteboardtavle, og trykke et valgfritt motiv på baksiden av glasset, for eksempel et bilde av hele familien, sier daglig leder i Oksidé interiørglass, Morten Larsen. es.

Familieplanlegger

Deres oppslagstavle har fått navnet "familieplanlegger".
Glass er enkelt å vaske, slik at du kan fylle inn nye planer fra uke til uke.
Post-it har en annen variant.

Vi har utviklet en tavle hvor papir kan festes og fjernes igjen og igjen på en selvklebende overflate, sier marketingleder for Post-it og Scotch, Wenche Sørgård, og reklamerer med at Post-it også har en rekke andre produkter som kan hjelpe deg å huske.

Post-it-lappen brukes vel av de fleste til å organisere hverdagen hjemme og på jobb, bemerker hun.

Problemet kan være å huske lappen.
Huskelappen er så selvsagt at den fort kan glemm

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere