RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minnestund for Lindeberg-drapsoffer

Blomster og lys på åstedet til drapet på Lindeberg.
Blomster og lys på åstedet til drapet på Lindeberg. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tirsdag kveld blir det holdt minneseremoni for 40-åringen som natt til lørdag ble funnet drept på Lindeberg i Oslo.

LINDEBERG: Mandag formiddag kom mange svartkledde sørgende på besøk til leiligheten til avdødes familie for å vise sin støtte.

Tirsdag kveld blir det holdt minneseremoni for den drepte 40-åringen i Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat-moskeen, skriver Aftenposten.

Politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt opplyser at den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter at den norsk-pakistanske 40-åringen ble skutt og drept.

Les også: Ung gutt skjøt etter medelever med softgun på skolen

- En henrettelse
Aftenposten skriver at drapet trolig var en henrettelse på borettslagets parkeringsplass. Et håndvåpen med lyddemper ble funnet i nærheten morgenen etter av en forbipasserende som varslet politiet. 40-åringen ble funnet død med store hodeskader ved bilen sin.

Politiet står uten mistenkte i saken, men Metlid opplyste mandag til NTB at det har kommet interessante vitneopplysninger hele tiden med «helt sentral og veldig, veldig viktig informasjon», som hun formulerte det.

Les også: Bilraner erkjenner straffskyld

Slektning av tidligere offer avhørt
40-åringen var selv dømt for tre drapsforsøk i 1997. Blant dem som politiet avhørte lørdag formiddag var en mann i 30-årene. Han er i slekt med en av de tre som ble forsøkt drept.

Mannens forsvarer opplyser til avisen at hans klient dro hjem etter avhøret lørdag, og at det ikke er avtalt nye avhør av ham. Politiet har også avhørt den andre av de tre mennene som ble forsøkt drept på 90-tallet. (©NTB)

Les også: Vil ha bolighus på høyde med Oslo Plaza

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere