*Nettavisen* Nyheter.

Minnestunder og begravelse

Mange har villet minne familien på Solåsen på Mortensrud. Foto: FOTO: Arne Vidar Jenssen

En drøy uke er gått siden den tragiske hendelsen på Mortensrud. Onsdag var det begravelse.

MORTENSRUD: Mortensrud kom i media-fokus forrige mandag og tirsdag. Mor og tre barn ble drept av ektemann og far før han selv tok livet sitt.

Et helt lokalsamfunn ble grepet og engasjert, og på alle nettsteder og gjennom medier for øvrig fikk hele landet følge med.

Men det er på Mortensrud og spesielt på Solåsen hvor familien bodde, voksne og barn har kommet tett innpå virkeligheten.

Tidlig tirsdag morgen etter at nyhetsmediene hadde fortalt om hva som hadde skjedd, var fungerende rektor på Stenbråten skole, Eva-Ma Marman, fremme og fortalte hvordan skolemiljøet takler hverdagen etter en så grotesk hendelse.

Samme kveld var Mortensrud kirke åpen for alle som trengte et sted å samles. Deretter var det lokal markering på Solåsen og på skolen.

LES OGSÅ: Minnestund på Stenbråten skole

Nøyaktig en uke etter drapene samlet beboere og andre seg igjen på Solåsen, la ned blomster og tente lys. Onsdag var det først bønneseremoni ved Masjid Attaouba før moren og de tre barna ble begravet ved Høybråten kirke.

Nå starter hverdagene igjen på Mortensrud. Men lenge vil minnet om familien på Solåsen dukke opp igjen. For det er mange som er blitt berørt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.