RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Misfornøyd med bydelsbussen

Omorganisering av sporveien er et sant ord som det stod om i mandagsavisen! Busstur med forviklinger har jeg også vært borti.

Her på Oppsal hadde vi en servicebuss som gikk en gang i timen fra Tveita til Manglerud om Bøler - Skullerud og til Manglerud. Og den var god å ha, og den kom når den skulle. Men nå har vi mistet den. Isteden har vi fått en buss fra Bryn om Oppsal-Abildsø-Manglerud og til Bryn og tilbake. Skal jeg til Rustadsaga eller Plantasjen på Skullerud må jeg bytte og ta T-banen fra Ulsrud. T-banen har gått og jeg må vente et kvarter på neste.

På fredagen skulle jeg reise hjem. Tok T-banen fra Bogerud 14.10 og gikk av på Ulsrud for å ta bussen hjem. Den kom ikke. Jeg ventet i 40 minutter før den endelig kom. Servicebussen hadde brukt en halv time. Det kan en si er busstur med forviklinger og ikke sørvis som vi hadde før. Vi vil ha igjen sørvisbussen!!!Borghild Klingenberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere