RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miss Lambertseter

Anette Myrvold er med i konkurransen om å bli Norges vakreste

Lambertseter: Av i alt over 2000 søkere ble Anette Myrvold fra Lambertseter valgt ut som en av 240 deltakere til Frøken Norge konkurransen 2007.

Aldri før har det vært så stor påmelding til skjønnhetskonkurransen som i år.

Det var mamma som meldte meg på, men det har alltid vært en drøm for meg å være med, forteller Anette, som har fulgt med på Frøken Norge siden hun var en liten jente.

Den 175 cm lange skjønnheten er utdannet hudpleier, men jobber deltid i kleskjeden Match ved siden av å være medlem i modellbyrået Heartbreak.

Jeg synes det er gøy å jobbe som modell og kunne godt tenke meg å gjøre det på heltid, forteller 18-åringen, som vurderer å melde seg på TopModel Norge på TV3 om hun ikke når helt fram i Frøken Norge-konkurransen.

Jeg blir ikke lei meg om jeg ikke vinner, men håper selvfølgelig at jeg når langt. Målet er å bli en av 40 deltakere. Også er det en spennende opplevelse, og en sjanse til å bli kjent med mange hyggelige jenter, forteller hun.

Det har allerede blitt arrangert både fest og nyttårsball for jentene, og de 40 heldige som blir plukket ut til å delta i den endelige konkurransen på TVNorge har nok enda mer i vente.

Jeg blir ikke lei meg om jeg ikke vinner, men håper selvfølgelig at jeg når langt

Anette Myrvold


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere