RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistenker organisert kriminelt miljø etter Bislett-drap


JOBBER BREDT: Politiet, her ved politioverbetjent Grete Lien Metlid, jobber bredt for å oppklare drapet på Bislett fredag kveld. En 35 år gammel mann ble skutt i hodet, i det som karakteriserer som et svært brutalt drap.
JOBBER BREDT: Politiet, her ved politioverbetjent Grete Lien Metlid, jobber bredt for å oppklare drapet på Bislett fredag kveld. En 35 år gammel mann ble skutt i hodet, i det som karakteriserer som et svært brutalt drap. Foto: FOTO: ANITA BAKK HENRIKSEN
Politiet følger det de karakteriserer som flere interessante spor etter drapet på Bislett fredag.

GRØNLAND: – Vi holder på med flere avhør, men foreløpig er det ingen som er siktet eller pågrepet, sa politioverbtjent Grete Lien Metlid på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

En mann ble natt til lørdag skutt i hodet og drept, like ved Bislett stadion, i det som karakteriseres som et svært brutalt drap.

Metlid legger til at politiet har satt inn alle tilgjengelige ressurser på saken, og at flere interessante tips har ledet dem mot et organisert kriminelt miljø.

– Vi har interesse opp mot et interessant miljø med hovedsaklige asiatisk utseende personer. Dette er et organisert kriminell miljø, sier Metlid.

LES OGSÅ: Politiet ønsker å forebygge våpenbruk

Hun påpeker at politiet er aktivt ute i ulike miljøer, og at de nå er inne i en viktig fase av etterfoskningen.

– Det har vært noen hektiske dager, men vi har et godt samarbeid med andre enheter, blant annet seksjon for organisert kriminalitet, sier hun, og legger til:

– Vi tror at flere personer har viktig informasjon om saken, og vi ønsker selvsagt at de skal takontakt med politiet, sier hun.

Politiet jobber fortsatt med å gå gjennom videoer fra åstedet, men foreløpig har det ikke ført til noe gjennombrudd i saken.

Metlid ønsket ikke å kommentere hvilket kriminelt miljø de mistenker, og heller ikke hva som er årsasken til mistanken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere