RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet ledelsen og tapte 3 poeng


Zacaria Maazouzi scoret Groruds eneste, og var en konstant trussel for Ørn Horten-forsvaret.
Zacaria Maazouzi scoret Groruds eneste, og var en konstant trussel for Ørn Horten-forsvaret. Foto: Foto: Jonas Wikborg
Grorud tapte 2-1 hjemme mot Ørn Horten etter å ha ledet 1-0 til pause.

GRORUD IDRETTSPARK: – Hvis vi klarer å spille slik vi gjorde de første 45 minuttene hele kampen så vinner vi, sier Grorud-trener Mathias Haugaasen.

Takker lagkameratene for scoringen

For det var Grorud som var best i første omgang, og etter en drøy halvtime scoret Zacaria Maazouzi sitt første mål i 2. divisjon etter et fantastisk dribleraid.

– Det var veldig deilig å score et slikt mål, men jeg hadde ikke klart det uten lagkameratene mine. De går på løp og gjør det mulig for meg å score målet på den måten, sier Maazouzi ydmykt.

Kampen delt i to

Etter pause er det imidlertid en annen utgave av Grorud som entrer matten. Back Henning Bunæs måtte tidlig forlate banen med skade, og heller ikke kaptein Skogseie er å finne når andreomgang blåses i gang . Trener Haugaasen tror imidlertid ikke de to forsvarernes fravær er grunnen til at laget tapte.

– For vår del er kampen delt i to av pausen. Før pause får vi til spillet vårt, men etter pause svikter vi kollektivt. Men de spillerne som spilte i andreomgang er gode nok, og vi både vinner og taper som et lag, sier den sindige treneren.

Omdiskutert straffesituasjon

Men det kunne endt annerledes. Kun minuttet etter at Ørn Horten hadde gått opp til 2-1 oppstod det en straffesituasjon for Grorud idet Jonas Tekles skudd stoppes med hånda innenfor Ørn Hortens 16-meter.

– Hvis ikke det er straffe, så vet ikke jeg hva straffe er, sier målscorer Maazouzi, før han legger til:

– Men alle kan gjøre feil, og det er ikke dommerens skyld at vi tapte. Han dømte en god kamp.

Fortsatte tross skade

Maazouzi pådro seg også en smell i låret ut i omgangen, men på det tidspunktet hadde Grorud brukt alle sine bytter.

– Jeg ville egentlig bytte, men da hadde laget måtte spille med 10 mann. Da vil jeg heller spille og gjøre mitt beste for laget, sier Maazouzi, som var Groruds bestemann mot det brune laget fra Horten.

Og selv om Grorud kastet alle mann i angrep på slutten maktet de ikke å score utligningsmålet bak Ørn Horten-keeper Pål Magnus Stensholt. Grorud ligger dermed på 8. plass etter 4 spilte kamper, men kan bli forbigått av Vålerenga 2 dersom de vinner sin kamp borte mot Elverum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere