RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mitsubishi på pallen


Et kjempegodt salg hevet Mitsubishi ASX til 2.-plass på Norges salgsstatistikk i april, og Mitsubishi totalt til 3. plass.
Et kjempegodt salg hevet Mitsubishi ASX til 2.-plass på Norges salgsstatistikk i april, og Mitsubishi totalt til 3. plass. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
Mitsubishi-importøren hadde ved årsskiftet stor tro på godt salg. I april klatret merket inn på pallen.

Lenge har det vært Outlander som har trukket det største lasset, men da den noe mindre ASX kom, dro den fort til seg oppmerksomheten.

Og i april ble det virkelig uttelling. 642 salg ble notert på ASX, og det var nok til at denne modellen suste inn på 2.-plassen på salgsstaistikken i Norge. Det var tre plasser opp fra mars.

Klatring ble det også for Mitsubishi-salget totalt. Med 987 solgte biler ble det nok en pallplass - nemlig nr. tre på statistikken.

Outlander har vært godt med på å få opp totalsalget, men rundt om i Oslos gater og veier er det nå også en god del elektriske biler med den tredelte diamantlogoen i grillen.

Det er med andre ord høy stemning hos både importør og forhandler i Brobekkveien for tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere