*Nettavisen* Nyheter.

Mixtapekonkurranse på Sound of Mu

Vi setter selvsagt stor pris på at Sound of Mu trekker frem et heldig 80-tallsfenomen.

Hver siste fredag i måneden arrangerer Sound of Mu Mixtape Mayhem et arrangement som tar oss med til spillelistekulturens spede begynnelse, mixtapen.

I takt med den teknologiske utviklingen har den egentlige mixtapen (les: kassetten) mistet sin betydning det later til at folk tror en mixtape like gjerne kan presenteres som en streaming på internett, eller på en CD-R. Var det noen som skulle slå et slag for den gode, gamle tapen måtte det nesten være ildsjelene nederst i Markveien.

Hver fredagskveld vil kveldens beste mixtape (av totalt seks) kåres gjennom avstemning. Delfinalistene møtes igjen om seks måneder for å vinne ære, berømmelse og en ukjent premie. Bidragene som velges ut vil også bli presentert i en eller annen form på nett.

Tapene skal spilles av på en god venn fra 80-tallet, en klassisk mobil musikkenhet med monohøytaler og fixt lite håndtak, som kobles opp mot anlegget på Sound of Mu båndsus og salat må nok forventes men bedre vorspiel kan det neppe bli, står det å lese på Underskog.no. Ikke noe tull, altså.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.