RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møller får skryt av Sigurd Rushfeldt


Simen Møller imponerer etter overgangen fra Kjelsås til Tromsø. Her i aksjon for Kjelsås i fjor.
Simen Møller imponerer etter overgangen fra Kjelsås til Tromsø. Her i aksjon for Kjelsås i fjor. Foto: Arkivfoto
Kjelsås-gutten Simen Møller imponerer etter overgangen til Tromsø.

Tromsø: Det er ikke bare i geografien det er et stykke fra Kjelsås til Tromsø. Nivået er også et annet hos fjorårets bronselag i eliteserien. Men Simen Møller har likevel imponert trenere og spillere i Tromsø hittil i sesongoppkjøringen.

– Han tegner til å bli veldig bra. Vi er akkurat kommet i gang, og han har gjort det veldig godt på de første treningene. Veldig spennende, sier Tromsø-legenden Sigurd Rushfeldt til itromso.no.

Herlig opplevelse

Simen Møller fikk prøvespill i Tromsø etter å ha scoret jevnt og trutt i 2. divisjon i to år. Da han var i Tromsø første gang i høst, var det en stor opplevelse å bare dele garderobe med stjernene.

– Det har vært en herlig opplevelse og litt uvirkelig. Snakk om å være i flytsonen. Plutselig satt jeg i garderoben med Sigurd Rushfeldt, sa Møller til nab.no den gang.

God foran mål

Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo har allerede pekt ut Møller som Rushfeldts erstatter i klubben. Og Rushfeldt selv kjenner igjen en del av sine egne ferdigheter hos Møller.

– Ja, kanskje. Vi må vente og se når vi kommer på stor bane. Da blir det litt annerledes. Simen er i alle fall god med ball, god til å holde på den og en ganske stor spiller, sier storscoreren til itromso.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere