RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Simen Møller spilte for Kjelsås mot Tromsø 2 i fjor. Neste sesong spiller han i rødhvitt.
Simen Møller spilte for Kjelsås mot Tromsø 2 i fjor. Neste sesong spiller han i rødhvitt. Foto: Arkivfoto

Møller til TIL

Kjelsås' storscorer Simen Stamsø Møller er klar for eliteseriespill i Tromsø.

TROMSØ/KJELSÅS: Simen Møller har scoret jevnt og trutt for Kjelsås i år, og vært en viktig bidragsyter til lagets gode sesong. Møller har allerede vært på flere treningsopphold i Tromsø, og Kjelsås-gutten og i går ble Kjelsås-gutten presentert som TIL-spiller.

– Simen er en goalgetter. Han har nese for scoringer og har gode ferdigheter, sier Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo på til.no.

Møller har skrevet under en treårskontrakt med Tromsø.

En stor klubb

I helgen scoret Simen Møller sitt 15. mål for sesongen, da Kjelsås slo Vålerenga 2. Kjelsås styrer mot en tredjeplass i 2. divisjon, mens Tromsø holder samme plass i eliteserien. Hovedpersonen selv er veldig glad for å få spille på øverste nivå.

– For meg er dette en stor dag. Å få spille for Tromsø blir et stort steg opp og fram for meg. Tromsø er en stor klubb – en av de aller største i Norge, sier Simen Møller til til.no.

Rask beslutning

Tromsøs sportsdirektør Morten Kræmer sa til nab.no i forrige uke at Tromsø ville vente til november med å ta en avgjørelse angående Møller, men allerede i går ble spissen presentert som TIL-spiller – ironisk nok under en eliteseriekamp der Tromsø slet med å omsette sjansene i mål.

– Vi har nå tatt et valg om Simen med tanke på 2011-sesongen. Hvilke andre spillere vi tar med oss inn i den sesongen, har vi ikke konkludert med, og det vil vi heller ikke gjøre med det første, sier Per-Mathias Høgmo til til.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere