RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det ble bare nesten for Moa og Norge. Her roper Tarik Elyounoussi på straffe etter at Moa har blitt felt. Det ble det ikke.
Det ble bare nesten for Moa og Norge. Her roper Tarik Elyounoussi på straffe etter at Moa har blitt felt. Det ble det ikke. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Moa maktet ikke senke England

Moa og Norge gikk målløse av banen, da England beseiret det norske landslaget 1-0 på Ullevaal stadion.

ULLEVAAL STADION: – Vi turte å trille ball og hadde mye etablert spill, men engelskmennene trenger ikke mange sjanser på å score. Det viste de i dag, sier Mohammed Abdellaoue, også kjent som Moa.

Hadde mest ballbesittelse

Oslogutten startet lørdagens kamp, men gikk målløs av banen sammen med resten av Norge. Dermed ble Ashley Youngs 1-0-mål i det niende minutt avgjørende for kampen, og Egil Olsens første tap mot England, både som spiller og trener, et faktum.

– De sto lavere enn jeg forventet, og det var vanskelig å trenge gjennom forsvaret. Vi får et par sjanser, men det gikk ikke vår vei, sier Moa.

Norge vant ballbesittelsesstatistikken, men engelskmennene ble likevel et hakk for store for herrelandslaget.

– Det er moro å få matching mot noen av verdens beste, og slike kamper er bra for oss, sier spissen, som ser på England som en outsider til sommerens Europamesterskap i Polen og Ukraina.

På flyttefot

Moa er et av sommerens heteste overgangsobjekter, og legger ikke skjul på at oppholdet i Hannover kan gå mot slutten.

– Jeg føler jeg fikk vist meg frem i dag. Jeg har ambisjoner om å komme meg videre, og det som skjer, det skjer. Men jeg har ikke mottatt noen konkrete tilbud foreløpig.

– Er England drømmedestinasjonen?

– Den engelske ligaen er absolutt attraktiv. Det er en av verdens beste ligaer, og skulle jeg få et tilbud derifra vil jeg vurdere det på det sterkeste, avslutter den tidligere Skeid- og Vålerenga-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere