RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

«Moa» senket LSK

En unggutt fra Bjerke kan være svaret på Vålerengas scoringproblemer.

Lillestrøm: Mohammed "Moa" Abdellaoue, som spilte sine første fotballkamper for Hasle/Løren, takket for tilliten i sin første kamp fra start for VIF, og sendte Klanen til himmels med to goaler mot Lillestrøm på Åråsen.

"Moa" fikk et par minutter mot Tromsø forrige serierunde, men i kveldens hatoppgjør på Åråsen, fikk gutten fra Bjerke, for første gang, sjefens tillit fra start.


- Han har spilt seg inn i førsteelleveren før denne kampen, og viste tydelig at han har lyst å bli der, gliste Martin Andresen etter kampen.

VIF-manageren satt selv kronen på verket, da han banket inn 3-0 fra 11. metersmerket.

- Straffe er jo mål, da. Det var moro, sier Andresen. Ikke redd for å legge press på seg selv i hvert fall.


Men Andresen måtte finne seg i at hans første scoring for Vålerenga i Tippeligaen, ble satt i skyggen av en annen spillers første goaler for østkantklubben.

"Moa" var på rett sted til rett tid to ganger inne i 16.metersfeltet, og kunne kaste seg i gledesrus foran en VIF-klan i ekstase. Først på 0-1, og så en gang til da han like etter la på til 0-2, mot et Lillestrøm som ikke hang med.

- Det var bare helt utrolig deilig. Jeg har aldri opplevd noe liknende, smiler "Moa".

Alle vil ha en bit av tomålsscoreren, men han tar seg god tid med Lokalavisen Groruddalen fremdeles.

- Jeg har jo sett Vålerenga mot Lillestrøm fra tribunen, og sett hvor bra stemning og trøkk det er i de kampene, og det var utrolig deilig å score to mål, sier "Moa".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere