RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobbing

Mobbing er noe som skjer fordi en ikke liker en annen på grunn av sjalusi eller at man synes at den er frekk. Derfor slenger man stygge ord og prøver å gjøre sånn at andre ikke liker den personen.

Men det finnes andre former for mobbing. Grupper med populære barn kan stenge ute andre barn som vil være med. Dette er også kalt utfrysing. Da bruker de dumme unnskyldninger og stygge ord.

Men vet mobberne hvordan det er å bli mobbet? Svaret er ja, fordi alle kan ha blitt mobbet. Til og med de som mobber blir av og til mobbet selv.

Det er ofte flere mobbeoffer i en klasse. Noen som alltid blir holdt utenfor, noen som nesten ikke har noen venner. Men hvis man har én trofast venn er det mer verdt enn tusen venner som ikke bryr seg om deg og som ikke liker deg for den du er, men som bare bruker deg og kommer til deg fordi du har noe som den liker og vil bruke.


Adam Njå, 11 år

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere