RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobiltelefon med egen Facebook-knapp

Sjekk de nye Android-modellene fra HTC her.

BARCELONA: Felles for lanseringen av HTC Salsa og HTC ChaCha er at de har en egen Facebook-tast. HTC har lenge hatt dette sosiale mediet integrert i sine telefoner, men nå har produsenten tatt ytterligere et steg.

Sosial knapp

Dette er ingen rendyrket facebook-mobil, men tasten blinker hver gang du jobber med noe som kan deles - for eksempel når du nettsurfer eller knipser et bilde.

Amobil på Mobile World Congress i Barcelona

Salsa ligner mest på HTC Legend, men en av forskjellene er at telefonen altså utstyres med en egen Facebook-knapp. Skjermstørrelsen er på 3,4 tommer og har en oppløsning på 480 x 320 piksler.

Taster

ChaCha er den eneste HTCs nylanseringer med taster. Facebook-knappen skal gjøre det svært enkelt å oppdatere statusen fra telefonen. I tillegg er telefonen utstyrt med en berøringsfølsom skjerm på 2,6 tommer. Skjermen har en oppløsning på 480 x 320 piksler.

HTC introduserte også tre andre telefoner, ved siden av det det nylanserte nettbrettet Flyer. Samtlige telefoner skal kjøre Android 2.3 Gingerbread.

Les mer om Desire S, Wildfire S og Incredible S her

Les også følgende saker på Amobil.no:

Guide: Slik fungerer brilleløs 3D

LG med 3D-telefon og nettbrett

Playstation-mobilen heter Xperia Play

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere