*Nettavisen* Nyheter.

Molly kom hjem etter påsken i et tre

HJEMME IGJEN: Katten Molly tilbrakte påsken i et tre, men kom sulten og småskadd hjem til matmor Astrid C. Pyk. Foto: FOTO: PRIVAT

Husker du katten som tilbrakte påsken i et tre i Solveien? Den heter Molly og kom sulten og småskadd hjem til Pareliusveien.

Klikk på bildet for å forstørre.

Familien fryktet det verste for Molly.

HOLTET: – Kan tro vi ble glade for å få Molly (1,5 år) hjem igjen til Pareliusveien! Siden hun aldri har vært borte, fryktet vi dessverre det verste. At Molly skulle bli en ufrivillig «kjendiskatt» med stort oppslag i Nordstrand Blad torsdag 12. april var utrolig flott, sier matmor Astrid C. Pyk.

LES SAKEN: Pus tilbragte påsken i et tre

Brist

Molly kom utmattet og skadet hjem sent på søndag, 1. påskedag. Da hadde hun tilbrakt fire dager i et tre i Solveien og brannvesenet fikk på andre forsøket ned katten, om enn noe brutalt.

– Etter å ha fått mye varme og trøst, kastet hun seg over både mat- og vannfatet, før vi reiste til veterinærhøyskolen på samme natten, forteller Astrid C. Pyk.

Her fikk Molly masse væske og smertestillende. Hun hadde ingen indre skader, men brist i forbeinet og en albue ut av ledd.

– Nå holder vi henne inne foreløpig siden hun går på tre bein og får smertestillende, forteller Astrid.

Kake og roser

Familien er utrolig lykkelig for at det gikk såpass bra.

– Vi sier tusen takk til familien Andresen i Solveien 8 og til Brannvesenet på Kastellet som reddet henne ned av det store treet etter fire dager. Line i brannvesenet fikk overrakt marsipanbløtkake og familien Andersen fikk en stor takk med roser, sier Astrid C. Pyk.

katt i tre med ring
HER SITTER MOLLY: Fire dager tilbragte Molly i et tre i Solveien, før Brannvesenet endelig fikk henne ned. FOTO: Jytte S. Andresen

SE BILDESERIE FRA REDNINGSAKSJONEN HER


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.