RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HJEMME IGJEN: Katten Molly tilbrakte påsken i et tre, men kom sulten og småskadd hjem til matmor Astrid C. Pyk.
HJEMME IGJEN: Katten Molly tilbrakte påsken i et tre, men kom sulten og småskadd hjem til matmor Astrid C. Pyk. Foto: FOTO: PRIVAT

Molly kom hjem etter påsken i et tre

Husker du katten som tilbrakte påsken i et tre i Solveien? Den heter Molly og kom sulten og småskadd hjem til Pareliusveien.

HOLTET: – Kan tro vi ble glade for å få Molly (1,5 år) hjem igjen til Pareliusveien! Siden hun aldri har vært borte, fryktet vi dessverre det verste. At Molly skulle bli en ufrivillig «kjendiskatt» med stort oppslag i Nordstrand Blad torsdag 12. april var utrolig flott, sier matmor Astrid C. Pyk.

LES SAKEN: Pus tilbragte påsken i et tre

Brist

Molly kom utmattet og skadet hjem sent på søndag, 1. påskedag. Da hadde hun tilbrakt fire dager i et tre i Solveien og brannvesenet fikk på andre forsøket ned katten, om enn noe brutalt.

– Etter å ha fått mye varme og trøst, kastet hun seg over både mat- og vannfatet, før vi reiste til veterinærhøyskolen på samme natten, forteller Astrid C. Pyk.

Her fikk Molly masse væske og smertestillende. Hun hadde ingen indre skader, men brist i forbeinet og en albue ut av ledd.

– Nå holder vi henne inne foreløpig siden hun går på tre bein og får smertestillende, forteller Astrid.

Kake og roser

Familien er utrolig lykkelig for at det gikk såpass bra.

– Vi sier tusen takk til familien Andresen i Solveien 8 og til Brannvesenet på Kastellet som reddet henne ned av det store treet etter fire dager. Line i brannvesenet fikk overrakt marsipanbløtkake og familien Andersen fikk en stor takk med roser, sier Astrid C. Pyk.

katt i tre med ring
HER SITTER MOLLY: Fire dager tilbragte Molly i et tre i Solveien, før Brannvesenet endelig fikk henne ned. FOTO: Jytte S. Andresen

SE BILDESERIE FRA REDNINGSAKSJONEN HER


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere