Molly og Partner går radio

På Samsons konditori forhandler Partner frem et brød, mens Molly triumferende har lurt unna en seigdame. Foto: Vidar bakken

På Samsons konditori forhandler Partner frem et brød, mens Molly triumferende har lurt unna en seigdame. Foto: Vidar bakken

Vi traff Molly og Partner i Røakrysset lastet med godteri. De var på vei til Samsons for å bytte til seg brød. Nå skal de to geskjeftige jentene bli hørespill.

RØA: Molly og Partner har denne dagen forlatt det hemmelige hullet i veggen med det like hemmelige godterihullet. Det er ingen hemmelighet at de ikke har penger, men godteri kan være like bra som cash. Det mener i hvert fall Partner, mens Molly er protesterende opptatt av at godteri bør være et sted – og det er i munnen. Hun mener at den beste byttehandelen er godteri mot godteri.

– Dessuten har jeg selvpussende tenner, hevder Molly bestemt.

– Du skal til tannlegen, sier Partner.

– Det går ikke an å betale tannlegen med godteri, sier Molly triumferende.

Hørespill fra mandag

Nå har Molly og Partner bestemt seg for at hele den norske befolkning skal få slippe inn i det hemmelige hullet. Fra i dag, mandag, og hele uken fremover, klokken 18.30 i «Barnetimen», blir det hørespill på P1 og NRK Super. Hørespillet tar utgangspunkt i barne-CDen «Molly og Partner» de slapp i fjor. Riktignok måtte NRK bestikke de to med 2 poser seigdamer, 4 sure skrikerunger og 12 meter lakrislisser før det ble noe av.

– Det må vi si oss fornøyd med. Noe av dette skal vi bruke til å bytte til oss brød, sier Partner.

– Jeg tror at vi kan få et brød fra i går for en pose seigdamer. Bakern er veldig grei, sier Molly, som også har med seg 14,5 meter med lakrislisser, samt Ostepop.

– Jeg har tenkt å gå opp til Aneli og se om jeg kan få byttet til meg en kjole fra i fjor, sier Molly.

Nye dører

Bilene suser forbi på alle kanter under intervjuet.

– Jeg trodde det var tunnel på Røa jeg. Hvor er den da, spør Partner.

Dermed dukker Partners alter ego frem, nemlig Karoline Herlofsen. Hun leder tunnelaksjonen på Røa, når hun ikke passer på Mollys godteriforbruk. Smestadjenta Marianne Krogness titter frem bak Molly, kjent fra uttalige musikk/teater/revy-sammenhenger. Suksessen med barne-CD åpnet nye dører for de to og snart blir det også familieshow av det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.