RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mongo Ninja til Øya


Oslobandet er klare for å lage kvalm under Øyefestivalen i august.
Oslobandet er klare for å lage kvalm under Øyefestivalen i august. Foto: ARKIVFOTO
Svette, illsinte mannfolk inntar Middelalderparken i august.

MIDDELALDERPARKEN: – Forvent en rabiat rock'n'roll-pakke som garantert kommer til å skru deg ned i torva, sparke deg midt i trynet og forlate deg med et kyss, sa oslobandet da Øya spurte dem om hvordan de ville beskrive seg selv.

Det blir hatefullt og brutalt fra scenen når Mongo Ninja inntar Middelalderparken under årets Øyafestival. Anført av vokalist Kristopher Schau skal de velte sin vrede over publikum med sin intense liveopptreden og låter er fylt til randen med negativitet, fyll og mørke.

– Vi har sett dem rundjule hjernene til publikum med flere intense låter i løpet av en time, enn vi klarer å telle på fingre og tær. De har dratt land og strand rundt og nådeløst harvet over sitt publikum. Slettes ingen dårlig prestasjon når man her snakker om en gjeng som stort sett er TOTALT ute av fokus på alle mulige måter, sier festivalledelsen i en pressemelding.

Mongo Ninja kom ut med debutalbumet «And The Wrist is History» i 2009. Siden har de kommet med ytterligere to studioealbum og et digitalt livealbum i rask rekkefølge. Bandet består, foruten Kristopher Schau av Bård Faust, Peter Vegem, Kristoffer Sørensen og Mads. Medlemmene har du kanskje sett i The Cumshots, Blood Tsunami, Emperor, Datsun og i diverse andre konstellasjoner.

– På Øya bør du forberede deg på et par musikalske ørefiker som vil ringe ringe i øra dine lenge. Vi har fått beskjed fra bandet om at de "gleder seg grenseløst til å få løpe rundt på Øyafestivalen for å lage kvalm". Mongo Ninja bringer primitive gleder og desperat sinne tilbake i rocken, avslutter Øya.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere