*Nettavisen* Nyheter.

Morgan (16) jages av spanske topplag

Morgan Kornmo kommer til å reise fra Norge til sommeren. Spørsmålet er hvilken klubb som kaprer den ettertraktede 16-åringen.

Både storklubbene og mediegigantene i Spania har merket seg navnet Morgan Kornmo. Til sommeren signerer trolig 16-åringen for en av de spanske storklubbene.

RØA: Ullern Avis Akersposten har den siste tiden blitt kontaktet av flere spanske medier angående Lyn-talentet fra Ullernåsen. Senest i dag var en journalist fra sportsavisen Marca på tråden for å forhøre seg om 16-åringen.

Jeg har gitt et muntlig ja til agenten min om at jeg er klar for å flytte nedover til sommeren, men jeg har ennå ikke bestemt meg for hvilken klubb jeg velger, sier Morgan.

Store klubber

Ifølge sportsavisene Marca og El Mundo Deportivo skal Barcelona ligge langflate etter stortalentet. Storklubben ønsker at Kornmo skal bli en del av klubbens andrelag.

Morgan har også fått vite at Real Madrid er interessert i ham.

Der skal det være snakk om å komme til akademiet deres.

Selv har ikke Morgan merket seg noen enorm interesse rundt hans person i Spania, men Marca bekrefter at spilleren har blitt lagt godt merke til i fotball-landet.

Dette er en stor sak i Spania. Det er ikke ofte norske spillere havner i spanske klubber.

Mye hos Malaga

Enn så lenge er det med Malaga Lyn-spilleren har kommet lengst i prosessen. Der har 16-åringen allerede vært på flere treningsopphold.

Jeg kom akkurat hjem etter å ha trent med dem, og tilbakemeldingene var gode. Der er det snakk om at jeg allerede kan få spille på det beste juniorlaget deres, sier Morgan Kornmo.

Og Malaga er som kjent intet lite lag i Spania. Klubben i sør er blant landets beste med tanke på talentutvikling, og har også sitt førstelag i toppdivisjonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag