RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morgendagens teknologi


 
 
Tirsdag 21. oktober fra klokken 11.00 har du muligheten til å høre om hvordan vi kan redusere CO2 utslippene vi forårsaker hver dag, gjennom grønn bruk av IT.

Ementor Community ´08 goitgreen avholdes på Chateau Neuf førstkommende tirsdag. På dette arrangementet samles mange store aktører i IT-bransjen og du vil bli presentert for morgendagens teknologi og ikke minst har du muligheten til å følge foredrag om aktuelle temaer.

Hovedfokuset for Community ´08 er goitgreen grønn IT.

Turneen besøker ni norske byer, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Her vil sentrale aktører i bransjen fortelle om konkrete tiltak for hvordan miljøvennlig IT kan redusere selskapers CO2 utslipp betraktelig.

- Som Norges største IT-selskap ønsker vi å ta ansvar for miljøet. Det gjør vi ved å tilby konseptet goitgreen hvor fokuset er å redusere noen av skadevirkningene IT har på miljøet gjennom blant annet å benytte produkter som bruker mindre energi og resirkulere IT-avfall, sier Steinar Sønsteby, Adm.dir i Ementor Norge AS, til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere