RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morgendagens underholdningsartister

På Skjønnhaug SFO spirer mange skuespillertalenter. 1. - 4. klasse holdt et forrykende flott show for 150 publikummere forrige uke.

Skjønnhaug skole: Tone Sørli, styrer ved Skjønnhaug SFO, er mektig imponert og veldig fornøyd med forestillingene forrige uke.
- Foreldrene synes også dette er kjempebra. Ikke alle er like flinke på skolen, da er det morsomt at de kan prestere et annet sted. Ikke noe er så bra for selvtilliten som å stå på scenen. Elevene gjør noe sammen, de både gruer og gleder seg. Det blir et flott samhold og fellesskap mellom elevene, sier Sørli.

Chicago og Grease

Stemningen var god fra første dansenummer. Sandra, Maria, Ismaham, Grethe Marie og Anja i 4. klasse danset til sanger fra Chicago-musikalen. Kampsport-gutta imponerte også stort, de moret publikum med sine innøvde trekk og trinn og lot seg rive med av den gode responsen fra publikum.
Da Arthur og Sølvi entret scenen som hovedrolleninnehaverne fra filmen Grease, steg stemningen ytterligere flere hakk. Fra salen kom det høylydt klapping, latter og heiarop på Grease-innslaget. Et meget bra nummer fremført av dyktige elever i 2. klasse.

Øver daglig på SFO

- Vi har to slike forestillinger i året, en til jul og en før sommeren. Vi øver daglig på SFO, og etter showet jobber vi med musikk og kostymer til neste sesongs show, sier Tone Sørli.
På dagen fikk elevene ved skolen se det forrykende showet, på kvelden var det foreldre, søsken, familie og venner som fikk gleden av å se SFO-barna utfolde seg på scenen.
Etter showet grillet artistene og publikum utenfor SFO i det strålende sommerværet. Barna på Skjønnhaug SFO har all grunn til å være fornøyd med seg selv og sitt sommershow. De viste stor glede, entusiasme, dyktighet og samspill. Mange av talentene kommer vi garantert til å se mer fra i årene som kommer.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere