RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moro å lage lokalavis

Vi i Lokalavisen kan se tilbake på vårt første halvår som ukeavis. Hver torsdag siden 12. januar, med unntak av et par helligdager, har vi vært i din og alle de andre av bydelens beboeres og firmaers postkasser. I løpet av halvannet år har vi firedoblet antall utgivelser og flerdoblet staben.

I tett samarbeid med Orkla Medias og Asker & Bærums Budstikkes tilsvarende lokalaviser rundt i byen, har vi videreutviklet og tilpasset lokalavisen vår. Fra den spede begynnelse som to forskjellige lokalaviser, Uranienborg-Majorstuen Budstikke og Vestkanten/Majorstuen, ble vi Frogner Budstikke, senere Vestkanten, og nå altså Lokalavisen Frogner. Vi kan i den forbindelse love at dette navnet kommer vi til å holde på en goood stund...

Både utfordringer og muligheter har økt i takt med dette taktomslaget fra månedlig til ukentlig utgivelse. I tillegg til at staben naturligvis har økt kraftig merker vi også stor forskjell på vår rolle som lokalavis. Responsen har økt merkbart det siste året, både fra lesere og annonsører, og vi må innrømme at det rett og slett er moro å lage lokalavis for tiden. Heldigvis holder vi til i en bydel, hvor aktivitetsnivået er høyt og befolkningen er sammensatt.

Det lokale engasjementet er det heller ikke noe å si på. Det siste halve året har beboere, lokalpolitikere og andre ildsjeler stått på for bedre barnehagedekning, bedre sykkelveier, utvikling av parkene, kjempet mot tigging, tagging og prostitusjon, arrangert musikkfestivaler, bydelsdager, markedsdager, sportsarrangementer osv. Bare for å nevne en liten del av alt sammen. Lokalavisen har naturligvis vært tilstede der ting har skjedd, og det vil vi fortsette med.

Vi tar en pause nå i juli med papirutgaven vår og ser allerede frem til en aktiv og innholdsrik høst i vår favorittdel av byen. I den forbindelse ønsker vi å oppfordre alle våre lesere, som stadig blir flere og flere, til å si i fra når det er noe som gleder, ergrer, frustrerer eller engasjerer!

God sommer!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere