RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morsomt aksjonsparty

Lambertseter menighet og fritidsklubb samlet seg lørdag for Kirken Nødhjelp.

Lambertseter: Anledningen var at Lambertseter fritidsklubb i samarbeid med Lambertseter menighet arrangerte Aksjonsparty for ungdom i bydel Nordstrand, som en del av Kirkens Nødhjelps fasteaksjon.

Den har i år tema "Ungdom ut av krig og krise".

Over 260 ungdommer deltok på arrangementet, og med 10 kroner i inngangspenger, ga dette en bra sum til Kirkens Nødhjelps arbeid. Inne på klubben luktet det deilig av marokkansk gryterett, og krydderlukta var med på å understreke at det er prosjekter i flere afrikanske land som drar nytte av aksjonspengene. Lørdagsarrangementet ga mye underholdning, men også muligheten til å lære noe om solidaritetsarbeid i områder som er rammet av krig. Kunnskapsquiz og dvd-film ga ny kunnskap om blant annet barnesoldater og Norges rolle som våpeneksportør.

Våte svamper

Det var stor entusiasme i diskoteket med avviklingen av en klissvåt svampkastekonkurranse hvert treff med svampen ga 20 kroner til aksjonens formål. Og utrolig nok meldte folk seg frivillig til å bli kastet på, så arrangementskomiteen retter en stor takk til modige ungdommer!

Dansegruppa Contageous satte stemningen for den påfølgende dansekonkurransen med et flott show, og vått ble det også da svetten silte fra de ivrigste danserne på gulvet.

Mer samarbeid

For menigheten og fritidsklubben er det et felles anliggende å utfordre ungdom til å delta i solidaritetsarbeid. Det er også viktig at gode krefter på Lambertseter kan jobbe sammen om positive tiltak, og begge parter håper å kunne satse på nye samarbeidsprosjekter i tida som kommer, sier Kjersti Jensen som er ungdomsprest i Lambertseter menighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere