*Nettavisen* Nyheter.

Morten Harket synger for Haiti-ofre

Foto: wikipedia

På veldedighetskonserten søndag 24. januar på Operaen vil også Morten Harket, Ane Brun, Knutsen og Ludvigsen, Operaorkesteret, Noora Noor og D`Sound ha musikalske innslag.

BJØRVIKA: Konserten vil også bli sendt på NRK1 klokken 21 10 samme dag og programleder for kvelden vil være Nadia Hasnaoui.

Programlederen selv mener det er en ære og få være programleder for denne dugnaden.

– Jeg er så glad for å bli spurt om å være med på dette! Jeg hadde uansett tenkt å være tilstede på konserten, men å få lov til å lede konserten ser jeg veldig frem til. Dette er et utrolig bra initiativ fra norsk musikkbransje, sier programleder i NRK, Nadia Hasnaoui.


Arrangørene er også strålende fornøyd med alle artistene som stiller opp søndag.

– Nå er bookinglisten satt og vi er så stolte av å presentere alle disse flotte artistene! At så mange norske musikere kan stille på så kort varsel er helt utrolig! Nadia Hasnaoui passer også godt til å være programleder. Hun er en engasjert og er en flott personlighet til denne oppgaven, sier Elin Aamodt i Gramart, initiativtaker for Dugnad for Haiti.


Artister som vil stå på scenen i operaen er:

Morten Harket
Ane Brun
Morten Knutsen og Ludvigsen
Operaorkesteret
Noora Noor
A1
Ole Paus
Lars Lillo- Stenberg
Valkyrien Allstars
Superfamily
Kurt Nilsen
Minor Majority
Thom Hell
Elisabeth Andreassen
Ingrid Olava

Konserten starter klokken 19 00 på Den Norske Opera & Ballett. Billettinntektene vil gå øremerket til Røde Kors og Kirkens Nøshjelp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag