RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mot de beste i verden

I morgen (fredag) avgjøres mye for bryterne Stig-Andre Berge (22) og Mats Rolfsen (21). Da får de vite hvem de skal møte i første runde i VM i bryting.

Kalbakken: De to unge bryterne fra Groruddalen har tidligere denne sesongen gjort sine saker bra. Mats Rolfsen ble nordisk seniormester i 84 kg-klassen, mens Berge ble nummer to i 60 kg.

OL det store målet

Selv om begge bryterne fra Oslo Bryteklubb innrømmer at OL er det store målet, er de topptrente når VM går av stabelen i Budapest fredag.
- Det er klart det hadde vært stas å gjøre det bra i VM. Der møter vi jo de beste i verden, men det er ikke til å legge skjul på at OL er det store i bryting, påpeker Mats.
De to ungguttene på 21 og 22 år, har tidligere vært med i både junior- og et senior-VM. Og foran årets VM har Mats ønske om en bra plassering. I sine foregående VM står han uten plasseringer.
- Jeg håper på en plass blant de ti beste, men mye avhenger av trekningen.
VM-bryterne kan nemlig bli slått ut allerede fredag. Med tap i åpningskampen er det rett ut. Men hvis motstanderen kommer seg helt til finalen, kan bryterne komme seg inn i VM igjen. Før avreise har de to guttene vært på samlinger i Polen. De tre siste ukene har de hatt samling i Norge.
Jeg håper på en plass blant de ti beste, men mye avhenger av trekningen.
Mats Rolfsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere