*Nettavisen* Nyheter.

Mot løsning med Obos

Kan glede seg: Beboerne i Nedre Haugen borettslag kan se lysere på framtiden, nå som Obos tror på å få til en løsning med borettslaget.

Både Obos og det nye styret regner med å løse striden mellom Nedre Haugen borettslag og Obos.

Gransdalen: Aksjonsgruppas advokat Marius Gisvold sa mot avslutningen av gårsdagens generalforsamling at han håpet på en snarlig løsning med Obos – og slutt på konflikten.

– Vi håper å få Obos tilbake som forretningsfører og at tvangssalget trekkes tilbake, sa han til Lokalavisen Groruddalen.

Positive signaler

I dag svarer Obos svarer med å gi positive signaler.

– Det nye styret har hele tiden signalisert – også før de ble valgt – at de vil ta tak i dette lånet og innlede samtaler med Obos. Og vi har hele tiden signalisert at vi gjerne snakker om det, sier informasjonssjef Åge Pettersen i Obos til Lokalavisen Groruddalen.

Allerede klokka 13 i dag møtes partene for å gjenoppta samarbeidet som brøt sammen under det gamle styret.

Må bli enige

Åge Pettersen kan ikke si noe mer om prosessen videre før dagens møte – og trolig også flere møter – er over. Men han bekrefter at det avgjørende er å bli enige om lånet borettslaget har hos Obos.

– Jeg er sikker på beboerne i Nedre Haugen borettslag kan sove godt om nettene, og at de ikke kommer til å miste leilighetene sine, sier Pettersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.