RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Mot pol på Grorud

Vinmonopolet ønsker å etablere pol i Bydel Grorud i 2009.

GRORUD: Styret i Vinmonopolet vedtok tirsdag å åpne åtte nye butikker. Disse vil bli åpnet i 2009 forutsatt at Vinmonopolet finner egnede lokaler.

Vi vedtok i går å etablere nytt polutsalg i Oslo Øst i 2009. Vi kommer mest sannsynlig til å etablere nye butikker i både Bydel Grorud og Bydel Nordstrand. Mest sannsynlig blir det pol i Bydel Grorud i 2009 og i Bydel Nordstrand i 2010, sier kommunikasjonsleder i Vinmonopolet, Halvor Bing Lorentzen.

Vil være der folk er

Er det mest sannsynlig at et nytt pol kommer på Grorud eller Romsås senter?
Generelt ønsker vi å være der folk er og der folk handler. Vi lyser vi ut etter ledige lokaler nå, så skal vi vurdere tilbudene vi får inn. Så søker vi til slutt kommunen om godkjenning av beliggenheten, sier Bing Lorentzen.
BU-leder Anders Røberg-Larsen uttalte tidligere i år
at han ønsket at Romsås skulle få dette utsalgsstedet.
Jeg mener at Romsås ligger et lite hode foran Grorud senter. Nå skjer det mye positivt på senteret. Et vinmonopol vil gjøre det enda mer populært å dra hit og handle. Her står det ledige lokaler og man kan flytte rett inn, sa Røberg-Larsen den gang.

- Helt supert

Grorud Venstre er fornøyd med at Vinmonopolet vil etablere seg i Bydel Grorud, uansett beliggenhet. Bydelslaget har lenge jobbet for pol i bydelen, både gjennom avisene, en gruppe på Facebook og direkte kontakt med Vinmonopolet.

- Pol på Grorud blir helt supert for alle som bor i bydelen og alle som
driver forretning her, sier Linn Beate Kaald Thoresen, leder i Grorud
Venstre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere