Gå til sidens hovedinnhold

Møt Robert (41) direkte fra Kina

Robert Løken (41) møter Nordre Aker Budstikkes lesere tett på nett fra hans vandring langs den kinesiske mur.

KINA: – I det samfunnet vi lever i dag, får vi utrolig mange sanseinntrykk i løpet av en dag. Det jeg ønsker å gjøre, er å stoppe litt opp, sa Robert Løken (41) fra Nordberg til Nordreakerbudstikke.no i mars.

Like etter la han ut på sin livs hittil lengste ferd, nemlig en ett års vandring langs den kinesiske mur. To mil om dagen, 4-8 timer hver dag. Inkludert den "nyoppdagede delen" av muren fra Ming-dynastiet, utgjør dette utrolige 600 mil på ett år.

LES OGSÅ: Drømmedyrkeren

Da Nordre Aker Budstikke snakket med Robert to og en halv måned senere, kunne han konstatere at det verste så langt var gnagsårene.

- Jeg begynte med noen joggesko som var for trange, og har hatt masse vannblemmer på føttene. Det har gjort ganske vondt, fortalte vandreren på telefon fra Kina.

Se interaktivt kart over ruten her

Like før vi snakket med ham, hadde derimot broren hans reist hjem etter at de to hadde gått sammen i to måneder. Fremover var det derfor ensomheten Nordberg-gutten fryktet mest.

Nå har han gått langs muren i 145 dager, "sykt å tenke på", som han sier selv. Så hvordan går det med han nå?

Fredag 11. september klokken 14.00 vil han fortelle deg det selv. Da stiller nemlig Robert til nettmøte med Nordre Aker Budstikkes lesere direkte fra Kina.

Du kan sende inn spørsmål her allerede nå!

Før han reiste, stilte Robert også til nettmøte. Du kan lese spørsmålene og svarene her.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar