*Nettavisen* Nyheter.

Møte om ambassade

Hva skjer på ambassadetomten og hva skjer med erstatningsarealene i Husebyskogen? Det får du vite tirsdag 8. mars.

HUSEBY: Aksjon Vern Husebyskogen og Bydel Vestre Aker inviterer til informasjonsmøte i FO-byggets kantine, tirsdag 8. mars klokken 19.00. Her vil det bli tatt opp spørsmål knyttet til ambassadeutbyggingen og hvilke endringer man kan forvente i nærmiljøet. Her vil de forskjellige aktørene som er involvert informere om status og det vil bli anledning til å stille spørsmål.

Det er knyttet spenning til opparbeidelse av erstatningsarealene og fremdriften i dette. Blir det fotballbane ved FO-bygget? Får bueskytterne et nytt anlegg? Blir det gangbro og landskapsvoll som opprinnelig planlagt? Hva med krysset Sørkedalsveien/Morgedalsveien. Hva kan nabolaget forvente seg under selve byggeprosessen? Har snødeponiet forurenset det som skal bli barnas nye lekeområde? Hvem har ansvaret for og hva skjer med den videre forvaltning av Husebyskogen?

Disse og flere andre spørsmål vil bli tatt opp på møtet. Der vil det være representanter fra Plan- og bygningsetaten, Spor arkitekter, Skifte Eiendom og Høegh Invest som vil informere og svare på spørsmål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag