*Nettavisen* Nyheter.

Motefotograf (26) tok 200 nakenbilder av mindreårig

En fotograf (26) må mandag møte i retten tiltalt for å ha tatt og oppbevar 200 bilder av et barn. Foto: Arkivfoto

Nå må mannen møte i retten, tiltalt for å ha tatt og oppbevart drøyt 200 bilder og 8 filmer med seksualisert innhold.

SENTRUM: Mandag må den 26 år gamle mannen, som til daglig jobber som motefotograf, møte i Oslo Tingrett, tiltalt for å ta og oppbevare bilder med seksualisert innhold av barn.

I tiltalen står det at mannen skal ha tatt og oppbevart 210 bilder og 8 filmer av den mindreårige jenta. Det oppgis ikke hvor gammel jenta er, men hun er altså under den seskuelle lavalder på 16 år.

Ubehagelige opplevelser

Mannen figurerer på flere nettsider og blogger, der han oppgir at han jobber som fotograf. Han har utlyst flere konkurranser på diverse nettsider, der han etterlyser jenter til photoshoots, og i følge hans egen nettside driver han både med motefoto, portretter og barnefoto.

Bildene mannen nå er tiltalt for å ha tatt og oppbevart, skal han ha tatt i sin egen leilighet. På diverse nettforum forteller flere jenter om ubehagelige opplevelser i forbindelse med fotooppdrag med mannen.

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Se hva som kom til syne på taket av Oslo domkirke

Tyv brøt seg inn mens Jack var på badet

David Eriksen vil gi ansatte fri hvis VIF taper

Banket opp to jenter

Mannen er også tiltalt for å ha banket opp to jenter 1. desember 2010.

- Jentene har opplyst at de er blitt banket opp, mens fotografen sier at det er han som ble angrepet. De fornærmede er kjørt legevakten, mens fotografen er pågrepet siktet for legemsbeskadigelse, sa politiets innsatsleder Tore Barstad til Aftenposten.no, den gangen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.