*Nettavisen* Nyheter.

Motemekka på Freia

Helnorske Epilogue er blant de heteste merkene i mote-Norge for tiden. Lørdag 14. februar har de visning på Oslo Fashion Fair.FOTO: PROMO

Kjendisfaktoren er høy når hele mote-Norge inntar Freia sjokoladefabrikk. Forvent glitter og glamour!

Grünerløkka: Dette er i bunn og grunn damenes helg, så mye lekkert som skal vises for dem, sier Ulf Laurang, informasjonssjef for Oslo Fashion Fair.

Denne gangen er ikke fredag den 13. en dag du bør holde deg innendørs dersom du er interessert i å vite hva som rører seg i moteverdenen. Da åpner nemlig Oslo Fashion Fair dørene til en kombinert salgs- og publikumsmesse med hovedfokus på mote, design og visninger.

Fashionable Freia

Det starter med brask og bram på morgenen med offisiell åpning av selve messa for folk fra bransjen. Klokka 19 åpner dørene for vipene og klokka 20 for resten av publikum. Da er det klart for en forrykende visning med Moods of Norway, forteller han.

Fashion Fair må selvfølgelig også holde til i "fashionable" eller i det minste hippe lokaler; ingen ringere enn ærverdige Freia sjokoladefabrikk.

De gamle lokalene til Freia-fabrikken er midt i blinken. Vi tenkte opprinnelig å arrangere det i Oslo Spektrum, men bransjen tente ikke på den ideen. Da de så de utslitte lokalene her og den røffe stilen, var alt helt topp, ler Laurang.

Kjendiseri

Over tre etasjer skal bransjen boltre seg i det nyeste og hotteste på motefronten. Publikum har fritt leide i første etasje.

Her vil det bli hele fem visninger på lørdagen. Vi begynner med "Keiserens nye klær", en debatt om klær og mote. Signy Fardal (redaktør for motebladet Elle, journ. anm.) vil være en av debattantene, i tillegg til en rekke andre anerkjente navn i motebransjen, sier Laurang, som ikke legger skjul på at kjendisfaktoren vil bli høy denne helga.

Det er mange inviterte kjendiser for å si det sånn. Det hører med, sier han hemmelighetsfullt.

Bryllupsfeber

Fashion Fairs siste dag, søndagen, er helt og holdent forbeholdt de gifteklare. Da er det klart for to brudevisninger med Ditt Bryllup-redaktør Mona Grudt som konferansier.

Det blir bryllup for alle penga; kjoler, smykker og annet tilbehør. Publikum får mulighet til å sette seg opp på bestillingslister, forteller Laurang, som ikke klarer å plukke ut et "must" i løpet av helga.

Alle showene er meget severdige, og ja: Det blir mye glitter og glamour!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag