Gå til sidens hovedinnhold

Moteuka inntar Grünerløkka

Oslo Fashion Fair byr på et annerledes bransjetreff under neste års moteuke i Oslo. Hvor? På Fabrikken i Malmøgata, såklart.

"I mange år har Norge etterlengtet et samlingspunkt for motebransjen hvor det er fokus på salg, merkevarebygging og ikke minst nettverksbygging. Derfor blir OFF (Oslo Fashion Fair) den største nyheten under neste års moteuke i Oslo" står det å lese i en pressemelding fra OFF.

Et supplement

"OFF blir et spennende supplement til Oslo Fashion Week som satser på motevisninger med norske designere, mens OFF først og fremst blir en ren salgsarena. Allikevel åpner OFF et eget område for publikum lørdag og søndag som vil være spekket med aktiviteter og sceneshow" skriver de i pressemeldingen.
En av aktivitene i publikumsområdet er en todagers vernissage med Munch-malerienes adoptivmor, Unni Askeland.

Har vært etterlyst

Initativtakerne er Elin Høyholm og Kari Tveranger, begge kjente navn innenfor mote og velvære.
- Aktører har i en årrekke etterlyst en motemesse etter at Sjølyst ble revet. Oslo Fashion Week mangler businessaspektet og dreier seg rundt show og motevisninger. Moteuka, bestående av Norsk Moteforum og Oslo Fashion House, har helårs showrom spredt over hele byen. Dette gjør at aktører må reise frem og tilbake og får ikke mulighet til å besøke alle showrommene, sier Elin Høyholm til norwegianfashion.no.

Kul happening

- Endelig får Norge en kul happening innen fashion, og ikke minst en salgsarena for bransjen. Vi trenger et arrangement som dette for å sette norsk motebransje som helget på kartet, sier Moods of Norway-designer Simen Staalnacke.

Flyttet til Løkka

Det er ventet omlag 100 utstillere og 10.000 besøkende til Oslo Fashion Fair, som pågår mellom 13. - 15. februar neste år. Arrangementet skulle opprinnelig være i Oslo Spektrum men er nå flyttet til Fabrikken, i Malmøgata på Grünerløkka.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley