*Nettavisen* Nyheter.

Møtte elefanter på Tøyen

Elefanter er kanskje ikke det man forventer å møte på gressletta foran blokkene i Sofienberggata . Foto: FOTO: MARIANNE LEA

Hva hadde du gjort hvis du møtte en elefant på vei hjem fra jobb?

TØYEN: Det var nok mange som fikk seg en overraskelse da de passerte Tøyenparken onsdag ettermiddag. På gressletta mellom Botanisk Hage og Ring 2 var nemlig to elefanter ute og luftet seg i ettermiddagssola.

Mange forbipasserende stoppet opp og hilste på elefantene, som tok godt imot publikum. Det var også mange som sikret seg et bilde av de firbeinte i sitt noe uvante miljø foran blokkene.

Del på Facebook

Lufter seg hver dag

Anledningen til det noe uvante innslaget i Tøyenparken er selvsagt at Cirkus Arnardo gjester Oslo i disse dager. Og det er slett ikke uvanlig at elefantene får lufte seg litt mellom forestillingene.

– Elefantene er ute hver dag, det er fint å få litt plass til dem, sier sirkusdirektør Arild Arnardo til Østkantavisa.

Hyggelig møte

Arnardo forteller også at han bare får hyggelige tilbakemeldinger fra folk som møter elefantene ute langs veien utenfor sirkuset.

– Folk synes dette er ålreit. Vi har ikke fått noen klager på det i alle fall, sier han med et smil.

Har du også lyst til å se elefantene, er det ikke for sent. Cirkus Arnardo er i Oslo fram til 17. april, og Arnardo selv opplyser at elefantene er ute på luftetur hver dag.

HILSER PÅ:
HILSTE PÅ: Både unge og voksne stoppet opp for å hilse på elefantene som luftet seg langs veien på Tøyen. (FOTO: MARIANNE LEA)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag