RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Movann og Marka

AP er ikke bare et parti for produksjon og vekst, men også i ferd med å integrere trivsel og kommunikasjon åndelig vekst og glede. Dette synliggjøres i AP-Braathens innlegg i Budstikka 12/2 og oppmuntrer en grasrotarbeidende: "Stassjonsmster'n på Sandermosen stasjon".

Braathen synliggjør på en glimrende måte, verdikonservative holdninger. Dette i motsetning til Høyres Møller som burde kastes ut av Kultur og oppvekstkomiteen i bydelen, slik at Høyres politikk kan være med å utvikle kultur og oppvekstmiljøet. Altfor mange i "Voksensamfunnet" er individorienterte egoister og det ville være trist om disse skulle få ryddet til enda flere P-plasser i Marka. Tar man familien med på togtur til Movann skal man være heldig om man kommer seg ut av området. Har man på seg en litt for stor sekk og med pulken under armen, ja da er det bare å ta neste tog tilbake og det blir antakelig lenge å vente. Gratis parkering på Jernbanens område tilrettelegger for økt biltrafikk og er antakelig forbudt i forhold til Konkurranseloven og fører selvfølgelig til færre passasjerer og togavganger.Tore Frisell Haagensen

alias «Stassjonsmester'n på Sandermosen»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere