RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS' damer vant igjen

Spissene Maren Edvardsen og Tuva Gulbrandsen sørget for at Manglerud Stars fotballdamer tok sesongens andre seier da de slo Larvik 2-1på bortebane.

Larvik: Vi har to veldig gode spisser, og de to sørger for at vi vinner denne kampen her, sier trener Håkon Grøttland.

Maren Edvardsen sørget for 1-0 med en kjempescoring, men Larvik utlignet på straffespark etter pause. Men fem minutter før slutt dukket toppscorer Tuva Gulbrandsen opp og ordnet tre nye poeng.

En veldig fin scoring. Tuva drar seg forbi begge stopperne, runder keeper og setter ballen i kassa, forteller Grøttland.

Larvik har ambisjoner om å være med å kjempe om opprykk, og de gjorde det vanskelig for nyopprykkede Manglerud Star.

Vi spilte ingen stor kamp, og det var mye som var dårlig. Likevel er vi solide, og får med oss tre poeng hjem, sier Grøttland.

Manglerud Star har fått en meget god start på sesongen. To seire på bortebane, og ett tap hjemme for suverene Asker er ikke dårlig.

Det blir et bikkjeslagsmål i hver kamp, og med full skjerpings så har jeg tro på at det går vår vei. Da er vi gode nok til å være med å kjempe i toppen, sier Håkon Grøttland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere