Gå til sidens hovedinnhold

MS åpnet med tap

Manglerud Star tapte i seriepremiéren hjemme mot Lørenskog, men gjorde ikke bort seg av den grunn.

Manglerud: Med flere spillere ute grunnet trøbbel med overgangspapirer og noen skader, så imponerte faktisk hjemmelaget mot seriefavoritt Lørenskog.

Klubbens unggutter med spesielt Markus Mossin og Magnus Fischer i spissen leverte et så ærlig stykke arbeide at trener David Livingston tok frem superlativene etter kampslutt;

– Jeg er virkelig stolt av den innsatsen gutta legger ned - og spesielt hvordan de yngste presterte mot Lørenskog. Innstillingen dems er formidabel og dem beviser at de fortjener istid.

Mye positivt

Trener Livingston misliker selvfølgelig å tape kamper, men virket allikevel til å ta et tap mot et av Norges beste lag med fatning;

– Bare se på lagoppstillingene, Lørenskog har jo et enormt bra mannskap og en bred tropp. Vi fikk ikke hatt med våre tre nye amerikanere grunnet problemer med overgangspapirer og avsluttet vel kampen med bare 12 spillere, sett ut i fra denne situasjonen så leverte gutta virkelig varene, skryter Livingston.

Presset på

Liten tvil om at gjestene fra Lørenskog var det beste laget i Manglerudhallen lørdag, men med bare drøye minuttet igjen å spille reduserte faktisk MS til 1-2 ved Mats Knutsen.

Livingston valgte da å ta ut målvakt Kenneth Sørli Eriksen og satse alt på utlikning, men en annen Manglerud-gutt ved navn Mats Frøshaug satte spikeren i kista for tomt mål 37 sekunder før slutt og sørget dermed for 1-3 seier til Lørenskog.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget