RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS kan miste lisensen hvis de ikke får regnskapet på plass. Her er Pål Skogli i aksjon under en eliteseriekamp forrige sesong.
MS kan miste lisensen hvis de ikke får regnskapet på plass. Her er Pål Skogli i aksjon under en eliteseriekamp forrige sesong. Foto: Foto: Are Kolstad

MS fikk ikke lisens

Regnskapet til Manglerud Star ble ikke godtkjent av Norges ishockeyforbund.

MANGLERUD: Det melder TV 2 Sporten.

Slik situasjonen er nå vil klubben nektes spill i Get-ligaen kommende sesong.

Onsdag fikk ni klubber på øverste nivå regnskapene godkjent. MS var den eneste klubben som ikke fikk innvilget lisens for sesongen 2010/2011.

Flere av klubbene hadde både røde tall og anmerkninger, men fikk lisens likevel. MS har levert inn nye tall til forbundet, som nå er til vurdering.

– Dersom vi ikke er tilfreds med tallene, vil de ikke få eliteserielisens, sier generalsekretær i Norges Ishockeyforbund, Jon Haukland, til TV 2 Sporten.

I Manglerud Star er man ikke engstelige.

– Vi mener vi har planer med hold i og at vi skal få lisens for kommende sesong, opplyser styreleder, Svein Rokseth, på klubbens nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere