MS i skuddet

Jonas Moen smalt inn utligsningsmålet for Manglerud Star mot Lørenskog. Poenget var lagets tredje på to vanskelige bortekamper.

Jonas Moen smalt inn utligsningsmålet for Manglerud Star mot Lørenskog. Poenget var lagets tredje på to vanskelige bortekamper.

Manglerud Stars iskrigere har til nå gjort en meget god figur i sitt comeback på toppnivå.

Svenske Linus Fernström har vist seg å være en solid sisteskanse for MS.

LØRENSKOG: Etter at MS innkasserte årets første seier hjemme mot Comet forrige helg, har laget tatt totalt tre poeng i to vanskelige bortekamper etter det; mot Stavanger torsdag (seier på straffer) og Lørenskog lørdag (tap på straffer).

– Vi har helt klart fått en positiv start. Jeg forventer alltid at vi prøver å vinne, men det er klart jeg er fornøyd med poeng i så vanskelige kamper, sier MS-trener David Livingston.

Treneren fikk se Peter Steinbø Andersen bli heltda han avgjorde straffekonkurransen i Stavanger. På Lørenskog var det imidlertid hjemmelaget som klarte å sette den avgjørende pucken i nettet på straffedelen, og dermed ble det ett poeng i stedet for to for MS.

– Vi spilte en god match. Den tredje perioden var spesielt god, og vi viste der at vi er i god fysisk form, sier Livingston.

Svensk keeperkomet

En MS-spiller som har hatt mye å gjøre den siste tiden er Linus Fernström. Keeperen har vært solid den siste tiden, og har også vist styrke i de to straffekonkurransene.

– Det er morsomt med straffekonkurranser, og det er blitt slik at målvakten har overtaket. Det er faktisk litt rart, for jeg synes ikke det i utgangspunktet skal være så vanskelig å score på straffer, sier svensken.

Ny back på plass

Linus kom fra Almtuna, en svensk klubb som hører til i Allsvenskan (nivå to), før årets sesong.

– Jeg trives kjempebra i MS. Først trodde jeg norsk hockey var som nivå tre i Sverige, men nå føler jeg det er mer som Allsvenskan, sier Linus som er hockeyspiller på heltid i Norge.

MS har signert flere spillere før årets sesong, og den siste tiden har også backen Scotty Balan kommet til.

– Han er et fint tilskudd til troppen, fastslår trener David Livingston.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.