RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS ikke skremt av stortap


Dave Bonk scoret og jobbet godt for MS, men det ble et klart tap til slutt.
Dave Bonk scoret og jobbet godt for MS, men det ble et klart tap til slutt.
Hockeygutta til MS tapte den første NM-kvartfinalen med klare sifre, men 6-2 ga på ingen måte noe riktig bilde av kampen.

JORDAL: – Vi hang med godt før de fikk 3-1, så jeg har fortsatt trua på at vi kan klare dette. Vi skal i alle fall bite godt fra oss i de neste kampene, sier MS-kaptein Martin Hansen.

Ineffektive gjester

På Jordal ledet Vålerenga 2-0 etter drøyt halvspilt 1. periode, men Dave Bonks scoring like før periodeslutt ga nytt håp for MS. Midtperioden endte målløs, men i siste periode startet gjestene fra Manglerud å trykke på mot årets seriemester.

MS hadde farlige avslutninger på rekke og rad, men dessverre for gjestene ble det ikke mål på noen av dem. I stedet kontret VIF inn 3-1 på vakkert vis, og etter det var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå.

– Vi gjorde noen feil, og ble straffet for det. Vi holdt på å få 2-2, men de hadde mer kvalitet i avslutningene enn oss i dag, sier kaptein Hansen.

Skuddstatistikken i siste periode var 14-11 i favør MS. Resultatet på perioden ble 4-1 i favør VIF; det forteller alt om hvilket lag som var best foran mål på Jordal.

Gøy med sluttspill

Martin Hansen sto over den siste seriekampen mot Stjernen, men er glad han får oppleve sluttspillet med sin moderklubb.

– Det blir mange matcher i løpet av en sesong, så jeg trengte litt hvile før kvartfinalen. Det blir hardt for en gammel kropp med hockey og fulltidsjobb, sier Hansen, før han forteller om gleden over å være i sluttspillet med sin moderklubb:

– Det er veldig moro. Dette er høydepunktet i sesongen, og det er moro for MS å være med i et sluttspill igjen, sier Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere