RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS-jubel i Asker


Martin Hansen og MS jublet for tre poeng i Askerhallen.
Martin Hansen og MS jublet for tre poeng i Askerhallen.
Manglerud Star fikk Frisk Asker ned på isen igjen tirsdag kveld.

ASKER: Asker-gutta var i flytsonen etter to sterke bortetriumfer den siste tiden, og med ny seier kunne laget ta seg opp i ryggen på MS. Gjestene fra Manglerud ville det imidlertid annerledes, og kunne kontrollere inn til tre viktige poeng.

– Vi måtte ta poeng, og vi spilte stabilt og bra, sier MS-kaptein Martin Hansen.

Storhamar neste

Med seieren har MS nå syv poeng ned til tirsdagens motstander i kampen om den siste sluttspillplassen. Det gjør at Hansen nå i stedet ser oppover på tabellen.

– Vi har Storhamar i neste kamp. Med seier der, kan vi være oppe i ryggen deres, sier han.

Blek Frisk-stjerne

I Askerhallen tirsdag ordnet Dave Bonk og Jonas Moen de to første MS-scoringene, før Frisk reduserte. I midtperioden satte Hansen inn 3-1 i overtall – hans tredje mål for sesongen.

– Moro å kjenne at det går an å score mål. Det har blitt mest assist i år, og det er vel det jeg er best på, smiler Hansen.

I sluttperioden fikk han se Maths Johansson fastsette sluttresultatet til 4-1. Dermed ble det en komfortabel seier for MS, og en heller dårlig debut for Frisks nykommer fra Canada – tidligere NHL-proff René Corbet – som hadde blitt skrytt voldsomt opp i skyene av norsk media før kampstart.

– Han var god i overtall og undertall, men manglet mye i banespillet. Nivået i serien er blitt bra, så det er ikke bare å komme hit og briljere, sier Martin Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere