*Nettavisen* Nyheter.

MS ned på jorda igjen

Unggutten Sondre Olden fikk brynt seg på tøff motstand i den andre kampen i kvalifiseringen. Til slutt ble det et klart tap for MS-gutta.

Manglerud Star ble hardt straffet av Comets profilerte spillere i går. Torsdag må feilene bort hvis opprykksdrømmen fortsatt skal leve.

Klikk på bildet for å forstørre.

MS-keeper Lage Knutsen hadde en tung dag på «jobben».

Klikk på bildet for å forstørre.

Martin Hansen var i scoringsform til liten nytte.

MANGLERUD: Vi hadde litt uflaks bakover, men samtidig blir vi straffet for feil på dette nivået. Samtidig må man huske på at laget til Comet nesten er identisk med det som gikk til semifinalen i NM-sluttspillet i fjor, sier Martin Hansen.

MS-spilleren var selv i skuddet i Manglerudhallen søndag, men to scoringer var mager trøst for Martin. For 2-7-tap var ikke akkurat det MS hadde håpet på.

Jeg trodde vi skulle henge bedre med. Uansett er jeg fortsatt sikker på at vi går opp, sier Martin skråsikkert.

Ikke skremt

Søndag skapte han nytt håp med sin 1-3-redusering tidlig i midtperioden. Før det hadde Comet vist seg livsfarlige på raske overgangsmuligheter, men det var MS som tok kommandoen etter pause nummer én.

Vertene gikk ut i hundre, og belønningen kom i form av mål etter bare 22 sekunder.

MS fortsatte å trykke på, men fikk ikke mål. I stedet scoret Comet to raske, og da var kampen i realiteten avgjort selv om Martin Hansen reduserte på nytt like før slutt i 2. periode.

Dere er ikke skremt over å tape så mye for nestjumboen i eliteserien?

Nei, jeg vet hva Get-ligaen går ut på etter å ha spilt oppe i elleve sesonger. Jeg tror dette laget blir veldig godt etter en hel sommer med grunntrening, sier Martin.

Furuset kan bli jokeren

Med Kongsvingers seier over Furuset i går, står MS og Kongsvinger likt i kampen om den andre plassen i eliteserien neste sesong. Torsdagens kamp like ved svenskegrensa blir dermed en nøkkelkamp.

Kongsvinger og Furuset må slås. Sånn det ser ut nå blir Kongsvinger-kampene nøkkelen, men Furuset kan fort få en jokerrolle. Jeg tror ikke de berger plassen nå, men de kan fort finne på å vinne enkeltkamper, tror Martin Hansen.

Selv har han tro på seier mot Kongsvinger torsdag.

Jeg har ikke sett dem spille, men vi bør klare å vinne. Det gjelder å være gjerrigere bakover da, sier MS-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.